Månadens bana för december månad i Valje. Kontroller hänger ute mellan 1/12 – 25/12. Karta finns för utskrift nedan. Alternativt kan du hämta en karta gratis på biblioteket i Bromölla. Du kan även titta på kartan med bana i din telefon. Ta gärna ett foto när du är ute på månadens bana och lägg upp på social media med #valjebanan . Du är då med i utlottning av priser som delas ut under januari 2024. Du kan lägga upp bilder till och med 25 december. För att vi ska kunna se din bild behöver ditt konto vara offentligt. OBS! Det pågår skogsavverkning i skogen under december vilket gör att det kan vara svårframkomligt på en del platser. Det kan också hända att kontrollmarkeringen har fallit ner på marken. Om en större skogsmaskin avverkar träd så gå inte nära den. Det finns då risk för att ett större träd fälls och ramlar mot er.